Компанията Dynamo Software, предоставяща цялостно решение за управление и отчитане на инвестициите

...
Компанията Dynamo Software, предоставяща цялостно решение за управление и отчитане на инвестициите
Коментари Харесай

Dynamo Software с нов изпълнителен директор

Компанията Dynamo Software, предоставяща изцяло решение за ръководство и отчитане на вложенията под формата на програмен продукт, показа нов изпълнителен шеф. Това е Ханк Боунър - водач във FinTech промишлеността и деец в процесите по сливания и придобивания.

Назначаването на Ханк Боунър за изпълнителен шеф е първият огромен ход на компанията след оповестяването на капиталовия й сътрудник Francisco Partners през миналата година. Основателят на Dynamo, Красен Драганов обяви, че ще насочи всичките си старания върху продуктовата иновация на платформата Dynamo ™.

Ханк Боунър има повече от двадесет години опит в вложението и преводите на разрастващи се пазари, в това число на финансови и софтуерни технологии. Преди да се причисли към екипа на Dynamo Software е бил президент и основен действен шеф на CentralBOS, водещо облачно ERP решение. В портфолиото му влизат и позиции в компании като Global Payments Inc., която е и една от водещите международни компании за разплащания. Отговарял е и за ръководството на електронната търговия на компанията по целия свят, както и за консолидираното на разнообразни способи за пласиране. В Global Payments е управлявал и интернационалните сливания и придобивания на компанията, които през днешния ден са в нейната основа на интегрирани заплащания и електронна търговия. „ Страстта, с която Ханк обслужва клиентите и забележителният му опит в частния капитал и  FinTech промишлеността го вършат съвършен за Dynamo. Той е точният човек, който да управлява компанията в идващия й стадий на напредък. “ разяснява Драганов, който е член на борда на шефовете и основен продуктов шеф. Като подобен, той ще се концентрира върху разрешаване на провокациите, които промишлеността слага, посредством планиране и създаване на артикули.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР